Dintre virusurile gripale A, 98% au fost virusuri A (H3N2)

Dintre virusurile gripale A, 98% au fost virusuri A (H3N2)

Un alt subgrup al grupului de lucru se concentrează pe probleme de anonimat. Grupul a stabilit că un principiu de bază al asigurării privilegiului anonimatului sau al pseudonimatului este contra-intuitiv: pacienții trebuie mai întâi „cunoscuți de o practică” – cu alte cuvinte, trebuie să-și fi dovedit deja identitatea într-un fel.

Echipa a stabilit următoarele concluzii pe baza discuțiilor lor:

Pacienții au dreptul la anonimat Fiecare pacient trebuie să aibă un identificator unic, astfel încât înregistrările sale să nu poată fi confundate cu alte persoane. Autentificarea pentru pacienții anonimi nu necesită un mecanism diferit decât pentru pacienții identificabili în mod deschis

În prezent, o identitate anonimă sau pseudonimă nu poate fi utilizată între instituții, în timp ce o identitate complet confirmată, poate spune Braithwaite. Tehnologiile emergente pot ajuta la remedierea acestei probleme în viitor, permițând tuturor pacienților să înțeleagă mai ușor condițiile în care apar dezvăluirile de informații personale.

El se reduce la crearea încrederii în sistem, a spus el.

„Dacă pacienții au încredere în sistemul pe care îl implementăm, informațiile lor nu vor fi folosite împotriva lor sau eliberate fără permisiunea lor, a fi anonim nu va mai fi o problemă atât de mare. Nu va fi un drept atât de important să fie luate avantaj de. “

, , ,

Sarcina antigripală din acest an a redus riscul de vizite medicale asociate cu gripa cu aproximativ jumătate, comparativ cu lipsa vaccinării, arată cele mai recente date CDC.

Eficacitatea generală a vaccinului împotriva gripei A și B a fost de 48% (IÎ 95% 37% -57%) pentru sezonul gripal 2016-2017 de până acum, potrivit raportului săptămânal privind morbiditatea și mortalitatea din 17 februarie.

Estimările eficacității vaccinului pentru tulpini de gripă specifice au fost 43% (95% CI 29% -54%) împotriva virusurilor gripale A (H3N2) și 73% (95% CI 54% -84%) împotriva virusurilor gripale B, a raportat Brendan Flannery, Dr., CDC și colegi.

Autorii au menționat că majoritatea infecțiilor gripale din acest sezon au fost cauzate de gripa A (H3N2). Acest virus pune “provocări speciale”, au spus ei, deoarece suferă modificări genetice mai frecvente și mai extinse decât tulpinile H1N1 A sau gripa B. Din această cauză, necesită actualizări mai frecvente ale vaccinurilor pentru a „menține activitatea împotriva tulpinilor circulante în evoluție”.

Vaccinul gripal din acest an a fost cel mai eficient împotriva virusurilor H3N2 A în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 8 ani (eficacitatea vaccinului 53%, IÎ 95% 16% -74%) și adulții cu vârsta cuprinsă între 50 și 64 ani (50%, IÎ 95% 23 % -67%).

Autorii au examinat datele din rețeaua SUA Flu VE – cinci site-uri de studiu care au înrolat pacienți cu vârsta de cel puțin 6 luni care solicitau asistență medicală ambulatorie pentru o infecție respiratorie acută cu tuse în termen de 7 zile de la debutul bolii și nu primiseră tratament. cu antivirale. Înscrierea a început după cel puțin un caz confirmat de laborator de gripă identificat prin supraveghere locală timp de cel puțin 2 săptămâni.

În total, 3.144 copii și adulți cu infecție respiratorie acută au fost înscriși în perioada 28 noiembrie 2016 – 4 februarie 2017. Dintre cei care au dat test pozitiv pentru gripă, 88% dintre acești viruși au fost gripa A și 12% au fost gripa B. Dintre virusurile gripale A , 98% au fost viruși A (H3N2).

Dintre pacienții care au testat pozitiv la gripă, 45% au fost vaccinați, în timp ce 55% dintre pacienții care au dat rezultate negative la gripă au primit vaccinul. Pacienții au fost considerați vaccinați dacă cel puțin o doză din orice vaccin gripal sezonier a fost primită cu cel puțin 14 zile înainte de debutul bolii.

Autorii au menționat că ratele de spitalizare asociate cu gripa până în prezent au fost substanțial mai mici în sezonul 2016-2017 și s-au îmbunătățit începând cu sezonul 2014-2015, care a avut o eficacitate vaccinală scăzută, deoarece virusurile gripale A (H3N2) erau antigenic diferite de cele recomandate O componentă a vaccinului (H3N2), au scris ei.

Într-un raport separat, Lenee Blanton, MPH, din CDC, a caracterizat activitatea gripei drept „moderată” până în acest an. Datele provenite de la Organizația Mondială a Sănătății și laboratoarele Sistemului Național de Supraveghere a Virusului Respirator și Enteric din 2 octombrie 2016 până în 4 februarie 2017 au constatat că H3N2 „a predominat în general”, deși au fost identificate și virusurile H1N1 și gripale B.

Marea majoritate a probelor respiratorii cu influență pozitivă au testat pozitiv pentru virusurile gripale A. În plus, H3N2 a predominat în fiecare grupă de vârstă, variind de la 82,3% din gripa pozitivă la persoanele cu vârste cuprinse între 0 și 4 până la 93,6% din gripa pozitivă la adulții de 65 de ani și peste. Cel mai mare număr de virusuri gripale B au fost raportate la persoanele cu vârste cuprinse între 5 și 24 de ani, au spus autorii.

Ei au identificat, de asemenea, două infecții gripale noi. Un pacient din Iowa care fusese expus la porcine cu o săptămână înainte de boală a testat pozitiv pentru o variantă de tulpină H1N2. Și în New York, o persoană care a fost expusă la pisici cu infecții respiratorii într-un adăpost pentru animale a dat rezultate pozitive pentru virusul gripei A (H7N2) din descendența aviară. A fost prima infecție H7N2 la om din 2003.

Până în prezent, în sezonul 2016-2017, procentul deceselor cauzate de pneumonie și gripă a variat de la 5,6% la 7,9% din totalul deceselor din SUA, care au depășit pragul epidemiei timp de trei săptămâni în ianuarie. De asemenea, au existat 20 de decese pediatrice asociate gripei confirmate de laborator.

CDC a testat, de asemenea, toate cele 807 de specimene de gripă identificate în acest sezon gripal și toate au fost sensibile la fiecare dintre cele trei medicamente antivirale aprobate.

Sursa primara

Raport săptămânal privind morbiditatea și mortalitatea

Referință sursă: Flannery B, și colab. „Estimări intermediare ale eficacității vaccinului gripal sezonier 2016-2017: Statele Unite, februarie 2017” Morb Mortal Wkly Rep 2017; Vol. 66, nr. 6, p167-171.

Sursa secundară

Raport săptămânal privind morbiditatea și mortalitatea

Referință sursă: Blanton L, și colab. “Actualizare: activitate suganorm pastile forum gripală: Statele Unite, 2 octombrie 2016-4 februarie 2017″ Morb Mortal Wkly Rep 2017; Vol. 66, nr. 6, p159-166.

Fox News) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> Fox News) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

Alabama a emis un „ordin de oprire a mișcării” pentru fermierii de păsări de curte după trei cazuri separate de investigații privind gripa aviară în partea de nord a statului, a raportat Fox News.

Cea mai importantă companie mondială de creștere a păsărilor, Aviagen, a eutanasiat 15.000 de găini la doar o săptămână după ce 90.000 de găini au fost sacrificate peste graniță în Tennessee. Celelalte cazuri au avut loc la un alt crescător comercial și la o turmă din curte, potrivit unui comunicat de presă al statului.

Oficialii statului au declarat că tulpina – despre care se crede că este un virus H7, deși testarea este încă în curs – nu prezintă un risc pentru aprovizionarea cu alimente.

„Riscul de infectare umană cu gripă aviară în timpul focarelor de păsări de curte este foarte scăzut”, se arată în comunicat.

Fox News) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> Fox News) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

Nou-născuții nu sunt expuși riscului dacă mama lor primește antivirale gripale în timpul sarcinii, potrivit unui nou studiu.

Bifosfonații pot crește riscul de microfisuri la nivelul oaselor, au descoperit cercetătorii într-o analiză recentă.

Testul Alere i RSV pentru identificarea infecției cu virusul sincițial respirator poate fi utilizat acum în departamentele de urgență ale spitalelor, în clinicile ambulatorii și în alte locații, în urma unei derogări recente a FDA.

Iată versiunea revizuită a instrumentului de autoevaluare pentru terapia antitrombotică de la Institute for Safe Medication Practices.

După ce a avut doar doi farmaciști angajați în noaptea filmărilor din cinematograful Aurora din 2012, departamentul de farmacii din Spitalul de Copii din Colorado a creat un plan de pregătire pentru viitoarele crize.

Pharmacy Practice News Report este adus cititorilor MedPage Today de către prietenii noștri de la Pharmacy Practice News, un titlu al grupului McMahon. Înregistrarea (gratuită) poate fi necesară pentru un anumit conținut.

Pediatrie) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> Pediatrie) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

Mai puțin de 10% din grădinițele din SUA sunt pregătite să facă față unei alte pandemii de gripă, iar acest număr a rămas neschimbat din 2008, a constatat un mic sondaj.

Cercetătorii care scriu în Pediatrie au raportat că doar aproximativ 7% din grădinițele chestionate în 2008 și 2016 (după pandemia de gripă H1N1 din 2009) sunt pregătiți să se ocupe de aspecte precum controlul general al infecțiilor, comunicarea despre gripă sau boli în centrul lor și imunizarea împotriva gripei sezoniere. După adaptarea la confuzii, utilizarea unui consultant de îngrijire a copilului și ani de experiență a directorilor au fost predictori independenți ai pregătirii pandemice pentru gripă. Barierele includeau lipsa resurselor pentru a face față acestei situații.

Pediatrie) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> Pediatrie) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “> Știri STAT) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> STAT News) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

Luptele de eficacitate ale singurului vaccin antigripal neinjectabil aprobat pentru utilizare în SUA vor continua probabil, lăsând factorii de decizie politici în imposibilitatea de a-l recomanda până cel puțin în sezonul gripal 2018-2019, a raportat STAT News.

La o ședință de miercuri, oficiali ai producătorului FluMist MedImmune au declarat Comitetului consultativ al CDC pentru politica de imunizare (ACIP) că au identificat un nou candidat care ar putea funcționa mai bine decât virusul gripei A H1N1 care a afectat eficacitatea.

În timp ce noul candidat ar putea inversa acest lucru, „membrii ACIP au remarcat că până nu va exista un sezon gripal în care virusurile H1N1 joacă din nou un rol important, nu va exista o modalitate clară de a testa dacă înlocuirea virusului vaccinal a rezolvat problema. nu este o modalitate de a prezice când virusii H1N1 vor constitui o parte semnificativă a activității gripale. “

Știri STAT) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> STAT News) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “> NBC) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> NBC) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

Un adolescent sănătos din Baltimore care a murit din cauza gripei arată că boala “poate ucide pe oricine”, a raportat NBC News.