Ingyenes Book Of Ra 6™ Nyerőgép Kaszinó Játék

Ingyenes Book Of Ra 6™ Nyerőgép Kaszinó Játék
(én csak ott tapasztalom ezt a default apn-nel) Ilyenkor legalább kapcsolhatna valakihez. Nyaralásra Tuti kártyát vittem, 5GB netet vettem (melyet duplázott 10GB-ra).
Hisz a hűség 24 hó, a törlesztő meg 21. Szerintem azért lettél 2 éves, mert ott van még a készülék törlesztő.
Lehet az a gond, hogy régi a sim? inkább az a gond, hogy be kellene állítani az APN-t.
Most jelentettem be a “hibát” de 1270 azt se nagyon értette, mi az az apn… Megpróbálta a kishölgy annyival elintézni, hogy a chrome nem a vodafone applikációja
MIndkét APN-el próbáltam, maga a mobilnet ikon sem jön be, ha átállítom a telekomosra akkor meg egyből. Cseréld fel a két sim-et. Ha 1 hónapja járt le a hűség, akkor hogy lehet még 1 hó törlesztő?
Aztán eszembejutott hogy nézük csak meg az apn-t persze hogy azzal volt a baj https://kolor.hu/httpkolor-hu/. Ott is kettő van, az elsővel meglehet rendelni az előfizetést, ha sikerül akkor átirja egy másikra amivel használni is lehett. Nekem gondolt egyett és visszairta… „Boldogság mindenkinek ingyen és senki ne maradjon elégedetlen! Nekem meg Svájc miatt. Ha nem a szolgáltatótól vesz az ember készüléket, akkor simán benne van, hogy apn beállítással kell kezdeni.
Török voda hálózatán Antalya – Alanya közötti úton végig volt térerő, 4G hozzáférés, valamint stabil, gyors kapcsolat. Jó nagyon a török voda hálózat, nekem is fontos érv a voda mellett, hogy ott is ingyen van a roaming. Ott is az apn változott meg 3 boltott megjártam vele, telefonálgattak a hölgyek megoldás persze nem volt.
Semmi, viszont megpróbáltam másik céges vodás simmel azán faszán megy a mobilnet is… Igényeltem másik simet, jövőhéten kapok elv.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek. Vagy standardnet.vodafone.net. Az általad említettnek valami gondja van mostanában, több weboldalon nem jelennek meg a képek.