Unii sunt lăsați de medicii lor; ei sunt diagnosticați cu anxietate atunci când au de fapt tahicardie “, spune ea.

Unii sunt lăsați de medicii lor; ei sunt diagnosticați cu anxietate atunci când au de fapt tahicardie “, spune ea.

Au, de asemenea, aceeași amortizare superioară a săriturilor ca și modelele anterioare pentru sprijin pe tot parcursul zilei și returnarea energiei. De fapt, singurele diferențe în cea mai nouă lansare sunt greutatea și scăderea talpii intermediare. Modelul anterior a fost mai ușor cu o jumătate de uncie, dar a prezentat o cădere intermediară mai mare cu 5 milimetri. Scăderea scăzută pe Edge Lux 4 înseamnă că stilul va avea o lovitură mai directă la mijlocul piciorului, ceea ce permite o distribuție mai bună a impactului greutății corpului, împreună cu o gamă mai mare de mișcare pentru picior și gleznă. Pentru a cumpăra: pantofi de alergare Adidas Edge Lux 4, 43 USD (a fost 85 USD); nordstrom.com Și, deși Lopez nu a fost încă văzut în cea mai recentă iterație a loviturilor Adidas încă, i-au impresionat deja pe recenzori cu cumpărătorii care le declară confortabile, elegante și de susținere. De fapt, chiar și un loialist Nike a scris că au fost impresionați de structura și potrivirea stilului. Mai bine, adidașii au o reducere de 50% până la miezul nopții din această seară, astfel încât să vă puteți canaliza J. Lo fără a vă goli portofelul. Și aceasta nu este singura dvs. șansă de a economisi: Nordstrom are multe reduceri râvnitoare chiar acum la stiluri de încălțăminte suplimentare confortabile și produse de înfrumusețare anti-îmbătrânire. În plus, puteți face un card promoțional gratuit de 10 USD dacă faceți cumpărături online și ridicați în magazin.

Ei bine, ce aștepți? Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ Health Shopping pentru a obține doza zilnică de terapie cu amănuntul cu oferte excelente selectate manual de editorii noștri – direct în căsuța de e-mail. “” https://www.health.com/sex/lovehoney-bullet-vibrator200OK Vibratoarele de pe Internet au obținut descrieri care atrag atenția ca jucării salvatoare de viață, schimbătoare de jocuri și mințitoare – și, sincer, suntem sunteți gata pentru ceva nou. Din fericire, o plimbare recentă prin cele mai bine vândute jucării ale lui Lovehoney ne-a condus la cuvântul pe care îl vom căuta acum în fiecare recenzie de produs: dinamită. Dacă vă întrebați ce jucărie a câștigat acest rating T.N.T, nu căutați mai departe de LoveHoney’s Power Play 10 Bullet Vibrator (17 USD; lovehoney.com). Vibratorul puternic măsoară doar 3,5 inci, dar oferă un pumn cu 10 moduri diferite de vibrație și un vârf ascuțit pentru o plăcere precisă. Deși s-ar putea să nu pară prea mult, un recenzor a scris că satisfacția surpriză a acestei jucării este exact ceea ce o face să fie un „băț de dinamită”. Și nu sunt singura persoană care a ajuns la un finisaj exploziv. ÎN LEGĂTURĂ: Aceste jucării sexuale Lelo fac ca rămânerea acasă să fie mai distractivă – și sunt la vânzare Jucăria ușor de utilizat – care folosește un singur buton pentru a lucra prin 7 niveluri de intensitate și 3 moduri de vibrație – este favorita ambelor mai întâi – cumpărători de timp și colecționari obișnuiți care doresc o opțiune de încredere.potencialex pret catena Este perfect dimensionat pentru a-l arunca în geantă pentru plăcere în mișcare și suficient de discret pentru a fi încorporat în jocul partenerului fără a perturba starea de spirit.

Este rezistent la apă, ca majoritatea jucăriilor moderne, dar funcționează totuși cu baterii. Deși acest lucru ar putea fi un avantaj pentru unii cumpărători, uneori este mai bun decât o opțiune alimentată prin USB. Dacă USB-ul dvs. moare la mijlocul jocului, trebuie să așteptați să se reîncarce, dar un vibrator cu baterie necesită doar un comutator rapid și vă întoarceți la el. În plus, această atmosferă minusculă este alegerea perfectă pentru distanțarea socială: cumpărătorii spun că este „aproape silențios” chiar și în cea mai înaltă setare, astfel încât să nu te simți trădat de zumzeturi puternice atunci când îl folosești în casa copilăriei tale sau cu colegii de cameră din cealaltă cameră . Pentru a cumpăra: LoveHoney’s Power Play 10 Bullet Vibrator, 17 USD; lovehoney.com În timp ce am putea continua despre această alegere dinamită, vom lăsa o colecție de recenzii aprinse pentru a transmite de ce această vibrație puternică este bomba. „De ce am așteptat atât de mult să încerc asta?” a întrebat un cumpărător vibe pentru prima dată. „Am avut orgasmuri multiple și am fost terminat în aproximativ 3 minute, și asta a fost doar la prima setare! Mai am încă 9 de încercat! ” ÎN LEGĂTURĂ: Acest vibrator permite partenerului tău să îl controleze de oriunde din lume Un alt entuziasmat: „Ar fi trebuit să dureze până când am primit ceva mai mare și mai scump, dar am fost extrem de surprins. Puterea era senzațională și mult mai mult decât anticipasem de la un obiect atât de mic. ” În cele din urmă, un recenzent sceptic a rezumat: „Am găsit că alte gloanțe favorabile bugetului sunt dezamăgitoare și lipsite de lumină. Cu toate acestea, această mică rachetă de buzunar mi-a redat credința în ei! Dacă nu v-am convins deja, tratați-vă! Acesta este un glonț uimitor. ” Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ Health Shopping pentru a obține doza zilnică de terapie cu amănuntul cu oferte excelente selectate manual de editorii noștri – direct în căsuța de e-mail. “” https://www.health.com/fitness/indian-dance-cardio-masala-bhangra-video200OK Dacă ați crezut că singura modalitate de a experimenta o nouă cultură a fost să călătoriți în străinătate, gândiți-vă din nou.

Masala Bhangra este un studio de fitness indian situat chiar în New York. S-ar putea să vă gândiți, studio de fitness indian? Mai vino? Studioul predă cursuri de dans cardio inspirate din mișcările și melodiile stilului Bhangra (un dans popular indian) și Bollywood. ÎN LEGĂTURĂ: Încercați antrenamentul Dance Cardio care a inspirat Zumba Dacă nu aveți nicio experiență cu dansul indian, nu vă faceți griji: mișcările sunt foarte ușor de urmat, iar acest antrenament se referă la a vă exprima, nu a vă cuie forma. Masala înseamnă, literalmente, „picant” în hindi, deci cu cât aduceți mai mult pe ringul de dans, cu atât mai bine. ÎN LEGĂTURĂ: Schimbați-vă rutina de fitness cu acest dans de antrenament Hip-Hop care bate în inimă este un mod serios de distracție de a intra în cardio, care arde calorii, vă întărește inima și vă crește capacitatea pulmonară. Scuturarea corpului pe podea vă va ajuta, de asemenea, să scăpați de rigiditate și să vă îmbunătățiți flexibilitatea pentru a ameliora orice durere articulară și chiar pentru a reduce durerea post-exercițiu. Pentru ca articolele noastre de top să fie livrate în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul informativ Healthy Living “” https://www.health.com/condition/infectious-diseases/coronavirus/post-covid-syndrome200OK Într-o zi din martie, Diana Berrent s-a trezit cu febră și „„ simțeam că un elefant stătea pe pieptul meu. ”„ Fotograf internațional și mama a doi copii care locuiește într-o suburbie din New York, Berrent a aflat că are un caz moderat de COVID-19. „„ Am fost bolnavă câteva săptămâni, dar mi-am revenit acasă cu Tylenol și Gatorade ”, spune ea. Acesta este abia sfârșitul poveștii ei. Curând după aceea, Berrent a înființat Survivor Corps, un grup de pacienți bazat pe rețelele sociale, hotărât să-și îmbunătățească propria sănătate, să educe publicul și să ajute comunitatea științifică în eforturile de a înțelege mai bine noul coronavirus.

Pagina de Facebook a grupului a atins recent 100.000 de membri, dintre care mulți vin la grup pentru a discuta despre simptomele pe care le-au avut mult timp după ce s-au „„ recuperat ”” din COVID-19. “” Membrii Corpului Supraviețuitorului înregistrează experiențe în timp real, așa că auzim despre lucruri înainte ca acestea să ajungă în mass-media “, spune Berrent pentru Health. “” Am văzut „degetele de la picioare COVID” cu o lună înainte ca acesta să intre în mass-media. La fel și cu căderea părului. “” Alte reclamații au inclus o pierdere prelungită a gustului și mirosului, precum și probleme mai grave, cum ar fi minusculele și diabetul cu debut nou. În această vară, grupul și-a unit forțele cu un profesor la Școala de Medicină a Universității Indiana pentru a cerceta supraviețuitorii și pentru a afla mai multe despre ceea ce traversează unii dintre „„ transportatorii cu distanță lungă ”. Peste 1.500 de persoane au răspuns la sondajul din iulie. Unii au raportat probleme respiratorii și cardiovasculare persistente, dar au ajuns la concluzia că durerile articulare, erupțiile cutanate, durerile musculare, amețelile, confuzia, modificările vederii, depresia și anxietatea erau, de asemenea, relativ frecvente. ÎN LEGĂTURĂ: Statutul de deces al COCID-19 de 6% al CDC cauzează confuzie pe rețelele sociale – Iată faptele Oboseala de durată, durerile musculare și corporale și dificultățile de concentrare sau concentrare par a fi deosebit de răspândite în rândul supraviețuitorilor COVID-19. Această constelație de simptome, pe care unii au numit-o „„ sindromul post-COVID ”,„ ”a fost asemănată cu sindromul oboselii cronice (SFC), deși majoritatea persoanelor care îl dezvoltă după COVID-19 nu îndeplinesc criteriile de diagnostic pentru SFC. „„ De ce oamenii experimentează oboseala nu este bine înțeles, dar probabil că are de-a face cu dereglarea sistemului imunitar, cu inflamația continuă a corpului și cu afectarea directă a creierului sau măduvei spinării care poate întrerupe comunicarea între neuroni ”,„ Esther Melamed, MD , Dr., Profesor asistent de neurologie la Dell Medical School de la Universitatea din Texas din Austin, spune Health.

Cu toate acestea, nu este clar dacă oricare dintre aceste simptome post-COVID sunt cu adevărat unice pentru COVID-19. Ann Parker, MD, dr., Profesor asistent în Divizia de Medicină pentru Îngrijirea Pulmonară și Critică de la Universitatea Johns Hopkins din Maryland, care studiază recuperarea îngrijirii post-critice, spune că nu este neobișnuit ca persoanele care luptă cu orice fel de infecție gravă să se simtă slabe și obosit timp de câteva luni după aceea. Problemele cognitive și problemele de sănătate mintală asemănătoare cu PTSD (tulburare de stres post-traumatică) sunt, de asemenea, frecvente, în special în rândul persoanelor care erau atât de bolnave încât au petrecut timp în UTI. „„ Cred că oamenii caută aspectul nou al acestei boli și poate exista unul ”, spune dr. Parker Health. “” Dar la șase luni [în pandemia din SUA] suntem tocmai în momentul în care aflăm dacă persoanele infectate în februarie au chiar simptome de lungă durată. “” Rebecca Keith, MD, codirector al Clinicii de recuperare respiratorie la National Jewish Health din Denver, este de acord că este prea devreme pentru a stabili dacă problemele care apar sunt specifice COVID-19, dar ea și colegii ei – inclusiv cei de la instituția lor soră, Muntele Sinai din New York – speră să afla. Ea a fost intrigată de o mare varietate de oameni care vin la clinica lor în căutarea de răspunsuri. ÎN LEGĂTURĂ: Efectele COVID-19 ajung dincolo de virus. Iată alte moduri în care ne afectează sănătatea “” Unii pacienți nu au fost niciodată internați la terapie intensivă sau chiar spitalizați “, spune dr. Keith Health, menționând că nu doar cei care au fost inițial grav bolnavi au probleme luni mai târziu. În anumite cazuri, pacienții spun că simptomele lor timpurii nu s-au rezolvat pe deplin. Cu toate acestea, în mulți alții, pacienții au crezut că și-au revenit doar pentru a experimenta ulterior o reapariție a simptomelor sau pentru a dezvolta simptome noi, care cred că sunt legate de COVID-19.

Berrent, fondatorul Corpului Supraviețuitorilor, se numără printre cei care s-au simțit bine pentru o vreme, dar acum se confruntă cu afecțiuni misterioase. Ea spune că a dezvoltat recent dureri ale urechii medii, dureri de cap, greață și vedere încețoșată. „„ În calitate de fotograf în ultimii 12 ani, sunt foarte conștientă de vederea mea ”, spune ea. “” M-am dus la jocul lacrosse al fiului meu și nu mi-am putut da seama ce jucător era. “” Ruby Engel, un rezident din Westchester, New York, care a petrecut ultimele luni în Colorado, vizitând clinica lui Keith, a avut un caz extrem de ușor de COVID -19 în martie. „„ Nouăzeci și nouă la sută din răcelile mele sunt mai grave ”, spune ea pentru sănătate. De atunci, însă, a avut crize de respirație, palpitații și dureri în piept. Recent a fost diagnosticată cu cardiomiopatie (slăbirea mușchiului inimii). Engel a experimentat, de asemenea, apariții de astm și reflux, afecțiuni pe care le-a avut pre-COVID, dar au fost bine controlate. „„ Este aproape ca și cum acest virus ar fi reactivat problemele de sănătate anterioare ”, spune ea. Acest lucru este complet posibil, crede dr. Keith: „„ Spuneți că ați avut o tuse cronică de ani de zile legată de drenajul nazal sau de reflux și că a fost controlată. Dacă COVID a exacerbat sensibilitatea căilor aeriene superioare, este posibil să trebuiască să ne întoarcem și să tratăm din nou acele probleme de bază. Trebuie să facem un pas înapoi și să ne uităm la întregul pacient. “” Din perspectiva cercetării “,” trucul va fi de a scoate în evidență care [simptome] sunt probleme de sănătate în curs de desfășurare care ar fi putut fi agravate de orice boală virală de cele care sunt înrudite la COVID în sine “,” explică ea. Oricum, pacienții au nevoie de ajutor. LEGATE: Acestea sunt cele mai (și cel mai puțin) măști de față eficiente, potrivit cercetărilor Dr. Parker este de acord că persoanele care au avut COVID-19 și sunt acum bolnavi nu ar trebui ignorate. „„ Orice simptome pe care le întâmpină pacienții sunt simptome reale care trebuie abordate ”, spune ea.

Din păcate, asta nu se întâmplă întotdeauna, se plânge Berrent. “” Este o problemă uriașă, mai ales pentru femei. Unii sunt liniștiți de medicii lor; sunt diagnosticați cu anxietate când au de fapt tahicardie “, spune ea. În acest moment, nimeni nu știe câte persoane care primesc COVID-19 vor ajunge la probleme persistente de sănătate. Reynold Panettieri, MD, profesor de medicină la Școala de Medicină Rutgers Robert Wood Johnson din New Jersey, estimează că aproximativ 10% dintre pacienții cu COVID-19 vor dezvolta o problemă cronică. „„ Este o minoritate de pacienți, dar tot vorbim despre sute de mii de oameni ”, spune el pentru sănătate. Unii erau extrem de bolnavi sau aveau o afecțiune de bază, cum ar fi diabetul sau obezitatea, înainte de a lua COVID-19, dar nu toată lumea. “” Am văzut sportivi instruiți care se confruntă cu oboseală și epuizare profundă cu exercițiile fizice “, spune el. “” Nu înțelegem pe deplin de ce. Au fost devastate. “” Provocările fizice persistente merg adesea mână în mână cu stresul emoțional, adaugă dr. Panettieri. „„ După îmbolnăvire, oamenii pot deveni deprimați, iar izolarea și distanțarea socială nu ajută acest lucru ”, spune el.

Vestea bună este că mulți transportatori lungi nu vor avea probleme legate de COVID pentru tot restul vieții. „„ Fiecare pacient este un fulg de zăpadă, dar în ansamblu majoritatea persoanelor care au acest sindrom [post-COVID] par să se îmbunătățească ”, spune Panettieri, care adaugă că mulți dintre pacienții săi care erau foarte bolnavi au putut să se întoarcă la nivel normal de funcționare în termen de trei sau patru luni. Dr. Keith este, de asemenea, relativ optimist: “” Am văzut tuse cronică, respirație, complicații cardiovasculare și boli pulmonare și am văzut acest tip de anomalii chiar și la trei până la șase luni [de la infecția inițială]. Dar majoritatea acestor pacienți se îmbunătățesc încet. “” LEGAT: Cât durează Coronavirusul? Ce să vă așteptați dacă contactați COVID-19 Doar timpul – împreună cu ample cercetări științifice – va dezvălui ceea ce se întâmplă în cele din urmă cu transportatorii lungi COVID-19. În plus față de sondajele Survivor Corps / Indiana University, o serie de studii asupra supraviețuitorilor COVID-19 sunt în desfășurare în toată țara. În iunie, Institutul Național de Sănătate, Plămân și Sânge (NHLBI) a lansat studiul observațional COVID-19, care se va concentra pe implicațiile pe termen lung ale virusului. Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au, de asemenea, o echipă de răspuns însărcinată, parțial, să țină cont de rezultatele post-COVID. Eforturi similare de cercetare au loc la nivel internațional. În Marea Britanie, de exemplu, Institutul Național pentru Cercetări în Sănătate conduce „Studiul COVID-19 post-spitalizare”. „Va dura multe luni, dacă nu chiar ani, pentru ca știința să ofere răspunsuri definitive. În prezent, incertitudinea poate fi stresantă pentru transportatorii care nu știu cum va arăta viitorul lor.

În același timp, mulți sunt îngrijorați de faptul că cei care nu și-au împărtășit experiența nu iau suficient de în serios potențialele consecințe – ceea ce înseamnă că s-ar putea să fie mai cavaleri în ceea ce privește măsurile de protecție, cum ar fi purtarea măștilor și practicarea distanțării sociale. „„ O mulțime de oameni cred că dacă nu ați fi pe un aparat de respirat și ați fi internat, sunteți bine ”, spune Engel. “” Supraviețuirea nu este întotdeauna egală cu recuperarea. “” Informațiile din această poveste sunt corecte începând cu ora de presă.